Nota Premsa Enduro BTT La Selva’17 – Ghost Sea Otter Europe

Recorregut Oficial Enduro BTT La Selva’17 – Ghost Sea Otter
juny 1, 2017
Reportatge Selva TV Enduro BTT La Selva’17
juny 7, 2017
Show all

Nota Premsa Enduro BTT La Selva’17 – Ghost Sea Otter Europe

Un any més, i ja van 5, el club REM Riudarenes ha organitzat l’Enduro BTT La Selva, aquest any emmarcat en el festival Sea Otter Europe.

Enguany, per fer coincidir la prova amb l’Event internacional del mon de la bicicleta, s’ha celebrat l’Enduro BTT La Selva el 4 de juny de 2017 i s’ha escollit la falta de l’Ermita d’Argimon (referent del Paradís de l’Enduro) com a marc de 3 de les 4 especials de que ha comptat la prova. La geologia d’aquest entorn tant peculiar, ha aportat un petit increment en el grau de difícultat tècnica de la prova si es compara amb les edicions d’anys anteriors.

Enguany s’ha comptat amb la participació de 377 bikers vinguts de tota la geografia catalana, part de l’estat espanyol, s’ha comptat amb la ja habitual participació de 50 francesos, així com de noms com el guanyador i corredor professional de Ghost, Michal Prokop, l’habitual de la prova i no menys espectacular, Cedric Gràcia, el corredor de Trial i 2on classificat de la General, Jeroni Fajardo, o la fèmina i també professional de Ghost Factory Racing Riot, Franzi Meye.

Aquest tipus de proves requeriexen d’un gran nivell organitzatiu on desde el REM Riudarenes, any rere any, intentem fer-ho millor. Un any més, hem comptat amb la participació de més de 100 voluntaris i el suport inigualable de l’Ajuntament de Riudarenes i un seguit de firmes comercials que ens recolzen el nostre/vostre projecte.

A tots, a vosaltres bikers, voluntaris i sponsors, a OciEsport, Dorsal Sports i tots a qui d’una forma o altre heu fet possible la 5a Edició de l’Enduro BTT La Selva – Ghost Sea Otter Europe

Podeu veure els resultats i les fotos a: www.remriudarenes.com

#seaottereurope #enduro #laselva

Translate »