Nota Premsa – Enduro BTT La Selva 2018

Recorregut Oficial Enduro BTT La Selva’18 – Copa Catalana d’Enduro MSC Tyres
abril 5, 2018
Gran Premi de la Selva 2019
desembre 14, 2018
Show all

Nota Premsa – Enduro BTT La Selva 2018

El club ciclista Riudarenes Esports Muntanya (REM) ha organitzat el 6è Enduro BTT La Selva  sent la 2a prova del MSC Tyres – Campionat de Catalunya d’Enduro el qual ha transcorregut pel més que conegut Paradís de l’Enduro, municipi de Riudarenes i Santa Coloma de Farners (La Selva)

Les pluges caigudes durant la última setmana han afegit emoció a la prova que el club REM havia batejat com a “Back to the Flow” ja que a l’edició del 2017, la dificultat d’alguna especial havia sigut un pel més elevada al què el club selvatà té acostumats als corredors. L’edició d’enguany comprenia 4 especials molt divertides i ràpides sumant un total de 37Kms i 1200m de desnivell que els corredors han hagut de superar amb les seves bicicletes i tot l’equipament de seguretat obligatori.

Un cop arribats a meta, els més de 400 corredors han disfrutat d’una fideuà, refrescos i cafès conjuntament amb els més de 100 voluntaris que han calgut per portar a terme l’organització de la prova.

L’Enduro BTT La Selva 2018 se l’ha emportat en la categoria scratch el corredor de Pivot CamdauBikes Guillem Sanz i en la categoria de fèmines Laura Queraltó del Bike Garraf Club Esportiu. El delegat de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, el Sr Carles Ferrer, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Riudarenes sr Francesc Bota i el president del club REM Lluís Mas, han sigut els encarregats de donar els trofeus a tots els guanyadors.

En el següent enllaç es poden consultar els resultats: www.remriudarenes.com

 

Translate »