Presentació Equip Temporada 2017-18

Així ha sigut l’Enduro La Selva BTT 2016
abril 15, 2016
Obertura Inscripcions Enduro BTT La Selva 2017
gener 30, 2017
Show all

Presentació Equip Temporada 2017-18

El club REM (Riudarenes Esports Muntanya) ha presentat el seu equip de la temporada 2017-18. Com a corredors destacats, el club compta amb en Joan Rabasseda, Carles Mas, Toni Duch, Marc Duch o Francesc Busquets com a ferms aspirants a algun podi a la Copa Catalana d’Enduro.

El club també compta una pedrera de luxe: 3 joves riders que disputen la MiniDH Kids Cup, ells són en Lluís Gras, Oriol Galceran i Martí Massó. 3 corredors a qui no cal perdre de vista ja que basen els seus entrenaments al “Paradís de l’Enduro” i prometen donar molta guerra.

També es compta amb la participació corredors asidus a totes les curses/marxes BTT del calendari gironí, així com una gran massa social que dóna suport a les activitats organitzades pel club.

El REM Riudarenes té com a gran repte de la temporada és l’organització de la ja reconeguda prova d’enduro: Enduro BTT La Selva. Com cada any, puntuable per la Copa Catalana de l’especialitat i a més, aquest any serà la prova d’Enduro del SeaOtter Festival (Girona)

Translate »