AGRAIMENT ENDURO BTT LA SELVA 2015

Enduro BTT La Selva 2016 – Escalfem motors!!
febrer 11, 2016
Presentació Enduro BTT La Selva 2016
febrer 22, 2016
Show all

AGRAIMENT ENDURO BTT LA SELVA 2015

Riders, bikers, apassionats de la bici, de la muntanya, de les baixades, de l’adrenalina en estat pur, a tots vosaltres que avui heu escollit venir a compartir d’enduro al melic de la comarca de la Selva al 3er Enduro BTT La Selva, a tots vosaltres, la gent del REM us volem donar moltes i moltes gràcies pel bon rotllo, pel bon comportament i per la vostra asistencia a la prova que organitzem desde el REM Riudarenes. Sense vosaltres, tot aquest muntage que representa una prova d’enduro, no té sentit.

 

Desde el REM Riudarenes volem donar les gràcies als més de 100 voluntaris que any rere any ens fan costat, als Ajuntaments de Riudarenes, Santa Coloma de Farners, al Consell Comarcal de la Selva, als companys de Protecció Civil de Santa Coloma de Farners, Federació Catalana de Ciclisme, als patrocinadors de les 4 especials: Consell Esportiu de la Selva, LiveBikes, Foes Racing, QualityRacing.es, a tots els esponsors que podeu trobar a la nostre web i que han permès poder fer un sorteig de 150 regals!! A tots els propietaris dels terrenys on s’ha desenvolupat l’enduro i a la població de Riudarenes i Santa Coloma de Farners pel bon acolliment que ens donen any rere any.

 

Malauradament s’han de lamentar alguns accidents, per sort no massa greus, però han sigut atesos per la gent de Serveis Sanitaris la Selva els quals han preparat el dispositiu amb molta eficàcia.

 

En quan al cronometratge, desde el REM Riudarenes, hem fet confiança amb la gent de Dorsal Sport els quals han realitzat la seva tasca amb excel·lència.

 

Finalment dir-vos que aneu seguint www.remriudarenes.com a l’apartat de FOTOS / VIDEOS i el perfil de Facebook del REM Riudarenes o anirem publicant les més de 3000 fotografies dels fotografs oficials del club.

 

Moltes gràcies i Gou-Gou-Gou!!!

 

Translate »